Mersin Orman Bölge Müdürü Mustafa Yalçın, Akdeniz Sahil Yolu Melleç-Kaledran (Anamur) etabı ile ilgili koordinasyon için; Mersin Valimiz Sayın Ali Hamza Pehlivan öncülüğünde, Karayolları Bölge Müdürü Mehmet Fidan, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Hüseyin Özgür Yalçın ile birlikte yapılan değerlendirme faaliyetlerine katıldı.
Daha sonra, Sayın Valimiz Ali Hamza Pehlivan eşliğinde Mersin Orman Bölge Müdürlüğü, Anamur Orman İşletme Müdürlüğü, Anamur Orman İşletme Şefliği sınırları içinde bulunan, Milli Savunma Bakanlığı, Hava Radar Komutanlığı eski radar yerleşkesinde incelemelerde bulundu.
Yapılan incelemeler sonrasında, Mersin Valisi Sayın Ali Hamza Pehlivan, Mersin Orman Bölge Müdürü Mustafa Yalçın, Anamur ve Bozyazı Orman İşletme Müdürleri ile birlikte, Bozyazı Kaymakamlığı ve Bozyazı Belediye Başkanlığına ziyarette bulunuldu.